Предшколска установа Зрењанин
Пријава

Почетна О нама Дешавања Јавне набавке Вртићи Савети Галерија Контакт


Цитат
Учити дете знању не треба силом, него игром.
               - Платон
               


  В Р Т И Ћ И
  ********************
   Алиса у земљи чуда
   Бајка
   Бамби
   Биберче
   Бубамара
   Црвенкапа
   Цврчак
   Дечја радост
   Чика Јова Змај
   Колибри
   Лептирић
   Маслачак
   Невен
   Пчелица
   Полетарац
   Снежана
   Сунчица
   Вила
   Звездица
   Звончица


ЕЛЕКТРОНСКИ УПИС ДЕЦЕ

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. У Предшколску установу из Зрењанина пријава за упис детета се може поднети на порталу https://euprava.gov.rs/ Републике Србије од 03.05.2023.г. до 03.06.2023. године.

Електронско подношење пријаве у предшколску установу се врши попуњавањаем online обрасца, и није потребно достављати документа, јер се она аутоматски прибављају из Матичне књиге рођених и Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко Портала о даљим корацима. На Порталу можете изабрати опцију да ли ће обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Пријава електронским путем је могућа и за родитеље који нису држављани Републике Србије.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да родитељи лично донесу додатну документацију социјалном раднику предшколске установена којом доказују наведени статус.  ФЛАЈЕР

Корисничко упутство за родитеље:  УПУТСТВОCopyright: Технички факултет "Михајло Пупин" Зрењанин, 2020.
Контакт e-mail: pomdir@predskolskazr.edu.rs